PRESENTATIE- EN VERGADEROPLOSSINGEN

Resultaat door persoonlijke aandacht

Bij het maken van de juiste keuze is goede informatie essentieel. Wij garanderen dat alle opties uitvoerig met u worden besproken. In de onderstaande artikelen behandelen we veelvoorkomende vragen die vaak bij ons naar voren komen.

Contact opnemen

curved

Advies

Wij helpen u de juiste keuzes te maken.

30-01-24

Inrichting MDO ruimte

Met de komst van het EPD, het elektronisch patiëntendossier, zijn MDO-ruimtes, multidisciplinaire overlegruimtes, in grote getalen in alle ziekenhuizen te vinden. Waar moet je op letten bij de inrichting van zo’n ruimte? Daarover lees je hieronder meer.

Lees meer

30-01-24

Een Beamer of scherm?

Het is een van de meeste gestelde vragen bij de aanschaf van audiovisuele apparatuur: ‘Kan ik beter een beamer of een tv-scherm aanschaffen?’ Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van een aantal factoren met betrekking tot het gebruik van de apparatuur. Deze factoren lichten we hieronder kort toe.

Lees meer

30-01-24

Draadloos presenteren

Steeds vaker wordt gekozen voor draadloos presenteren. Geen gedoe meer met kabels en verlooppluggen, je eigen device kunnen gebruiken en vrij kunnen bewegen zijn de belangrijkste voordelen. Op de markt zijn veel devices beschikbaar die draadloos contact kunnen maken met een beamer of tv-scherm. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van zo’n device. Dat lichten we hieronder kort toe

Lees meer

30-01-24

Effectief presenteren

De gemiddelde attentiespanne van een millennial wordt ingeschat op acht seconden. Ouder publiek iets langer, maar niet veel. Het is dus zaak om vanaf de eerste seconde uw publiek te boeien met uw presentatie. Hiervoor let u op een paar inhoudelijke en technische zaken wanneer u een presentatie met Powerpoint gaat geven.

Lees meer