PRESENTATIE- EN VERGADEROPLOSSINGEN

Maatwerk door flexibiliteit

Elke dag zijn wij actief bezig met het bedenken van oplossingen in nauwe samenwerking met onze klanten. Onze specialisatie ligt in het bieden van oplossingen voor de medische sector. Met een indrukwekkende ervaring van 25 jaar, waarin we intensief samenwerken met ziekenhuizen, begrijpen wij als geen ander de specifieke behoeften en de nuances die komen kijken bij opdrachten in deze branche.

Bij ons draait het niet alleen om het afhandelen van projecten; het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als leveranciers zit verweven in ons DNA. In tegenstelling tot het streven naar snelle deals tegen de laagste prijzen, kiezen wij bewust voor componenten die betrouwbaar zijn en een lange levensduur hebben. Onze filosofie is gebaseerd op duurzaamheid en kwaliteit.

Contact opnemen

curved

Actueel

Bekijk hier onze recent gerealiseerde projecten

30-01-24

Vergaderzaal Afdeling MDL AUMC locatie Vumc

Ontworpen op verzoek van de MDL-afdeling van Amsterdam UMC, locatie VUmc, biedt onze multifunctionele vergaderzaal een scala aan mogelijkheden. Deze ruimte fungeert als een hybride overdrachtsruimte via MS Teams, geschikt voor grote groepen met uitstekende verstaanbaarheid in elke hoek.

Lees meer

29-01-24

Live Endo Systeem LUMC

LUMC Leiden heeft CTL solutions gevraagd een installatie te ontwerpen voor het live meekijken tijdens endoscopische procedures. In de vergaderzaal zijn de beelden live te zien op twee 84 inch schermen. De medewerkers van de afdeling kunnen zelf m.b.v. een touchpanel een keuze maken tussen de diverse bronnen.

Lees meer

10-12-23

Narrowcasting Amsterdam UMC

Onlangs is Amsterdam UMC overgestapt naar het Spark Narrowcasting systeem. De ombouw vond plaats in twee fasen: eerst de polikliniek en vervolgens het ziekenhuis. Indien nodig zijn ook oude schermen vervangen.

Lees meer

10-11-23

Ms teams Room Staf Amsterdam UMC

De stafafdeling van AUMC is recentelijk verhuisd naar een nieuwe vleugel, wat vereiste dat er in totaal 12 ruimtes werden uitgerust met MS Teams-sets. Deze sets variëren van kleine configuraties met 43-inch schermen voor 2-4 personen tot de grootste vergaderruimte van de afdeling, geschikt voor 70 personen.

Lees meer

Uitgangspunt bij al onze installaties:

Idiot-proof, bedrijfszeker en eenvoudig te bedienen. Door flexibiliteit.

pattern-dots-1
pattern-dots-2

20-08-21

Interactieve wand voor Emma Kinderziekenhuis

een interactief spel in de publieke ruimte tussen de verpleegafdelingen, toegankelijk voor zowel bezoekers als patiënten, zonder beperkingen voor rolstoelgebruikers of mensen in bedden. De installatie is op fraaie wijze geïntegreerd in de bestaande omgeving, zonder hinderlijk te zijn.

Lees meer