10-12-23

Narrowcasting Amsterdam UMC

AUMC gebruikte tot voor kort een zelfontwikkelde applicatie voor informatie op schermen. Onlangs is echter overgestapt naar het Spark Narrowcasting systeem. De ombouw vond plaats in twee fasen: eerst de polikliniek en vervolgens het ziekenhuis. Indien nodig zijn ook oude schermen vervangen. Er is gekozen voor LG-schermen die geschikt zijn voor 24/7 gebruik, met heldere full HD-beelden en een brede kijkhoek. Afhankelijk van de locatie zijn schermen met een hogere lichtopbrengst ge├»nstalleerd voor situaties met veel daglicht, zodat de informatie altijd goed leesbaar blijft. Deze nieuwe opzet verbetert de communicatie binnen AUMC aanzienlijk en zorgt ervoor dat pati├źnten, bezoekers en personeel altijd op de hoogte zijn van relevante informatie.

Laatste artikelen

30-01-24

Vergaderzaal Afdeling MDL AUMC locatie Vumc

Ontworpen op verzoek van de MDL-afdeling van Amsterdam UMC, locatie VUmc, biedt onze multifunctionele vergaderzaal een scala aan mogelijkheden. Deze ruimte fungeert als een hybride overdrachtsruimte via MS Teams, geschikt voor grote groepen met uitstekende verstaanbaarheid in elke hoek.

Lees meer

29-01-24

Live Endo Systeem LUMC

LUMC Leiden heeft CTL solutions gevraagd een installatie te ontwerpen voor het live meekijken tijdens endoscopische procedures. In de vergaderzaal zijn de beelden live te zien op twee 84 inch schermen. De medewerkers van de afdeling kunnen zelf m.b.v. een touchpanel een keuze maken tussen de diverse bronnen.

Lees meer

10-12-23

Narrowcasting Amsterdam UMC

Onlangs is Amsterdam UMC overgestapt naar het Spark Narrowcasting systeem. De ombouw vond plaats in twee fasen: eerst de polikliniek en vervolgens het ziekenhuis. Indien nodig zijn ook oude schermen vervangen.

Lees meer