10-11-23

Ms teams Room Staf Amsterdam UMC

De stafafdeling van AUMC is recentelijk verhuisd naar een nieuwe vleugel, wat vereiste dat er in totaal 12 ruimtes werden uitgerust met MS Teams-sets. Deze sets variƫren van kleine configuraties met 43-inch schermen voor 2-4 personen tot de grootste vergaderruimte van de afdeling, geschikt voor 70 personen. Lees meer

Elke ruimte is uitgerust met een MS Teams set om optimale communicatie te garanderen. Dankzij deze inrichting is de verstaanbaarheid van alle deelnemers in de ruimte gegarandeerd, terwijl er ook flexibiliteit is in het gebruik van computers of laptops. De afdelingen maken dagelijks meerdere keren gebruik van deze ruimte en zijn zeer tevreden over de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid ervan. Dit draagt bij aan een efficiƫntere en effectievere communicatie binnen het AUMC.

Laatste artikelen

30-01-24

Vergaderzaal Afdeling MDL AUMC locatie Vumc

Ontworpen op verzoek van de MDL-afdeling van Amsterdam UMC, locatie VUmc, biedt onze multifunctionele vergaderzaal een scala aan mogelijkheden. Deze ruimte fungeert als een hybride overdrachtsruimte via MS Teams, geschikt voor grote groepen met uitstekende verstaanbaarheid in elke hoek.

Lees meer

29-01-24

Live Endo Systeem LUMC

LUMC Leiden heeft CTL solutions gevraagd een installatie te ontwerpen voor het live meekijken tijdens endoscopische procedures. In de vergaderzaal zijn de beelden live te zien op twee 84 inch schermen. De medewerkers van de afdeling kunnen zelf m.b.v. een touchpanel een keuze maken tussen de diverse bronnen.

Lees meer

10-12-23

Narrowcasting Amsterdam UMC

Onlangs is Amsterdam UMC overgestapt naar het Spark Narrowcasting systeem. De ombouw vond plaats in twee fasen: eerst de polikliniek en vervolgens het ziekenhuis. Indien nodig zijn ook oude schermen vervangen.

Lees meer